poʻo ʻaoʻao - 1

nūhou

Chromium Picolinate: Nūhou Hou e pili ana i kona hopena i ka Metabolism a me ka Hoʻokele Weight

ʻO kahi noiʻi hou i paʻi ʻia ma ka Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism ua hoʻomālamalama hou i nā pono kūpono ochromium picolinatei ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka ʻike insulin. ʻO ke aʻo ʻana, i alakaʻi ʻia e kahi hui o nā mea noiʻi mai nā kulanui alakaʻi, i manaʻo e noiʻi i nā hopena ochromium picolinateʻO ka hoʻohui ʻana i ka insulin resistance i nā poʻe me ka prediabetes. Hōʻike nā ʻike i kēlāchromium picolinateHiki ke hana i kahi hana i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka naʻau o ka insulin, e hāʻawi ana i ka manaolana no ka poʻe i pilikia i ka hoʻomohala ʻana i ka maʻi diabetes type 2.

2024-08-15 101437
a

E hoike mai i na pomaikai kamahao oChromium Picolinate

Chromium picolinateHe ʻano ia o ka mineral chromium koʻikoʻi, i ʻike ʻia he kuleana koʻikoʻi i ka metabolism a me ka lipid metabolism. Ua pili ka haʻawina i kahi hoʻokolohua randomized, double-blind, placebo-controlled trial, kahi i hāʻawi ʻia ai nā mea komochromium picolinatenā mea hoʻohui a i ʻole kahi placebo no ka manawa o 12 pule. Ua hōʻike nā hopena i ka hoʻomaikaʻi nui ʻana i ka ʻike insulin i waena o ka poʻe i loaʻachromium picolinate, hoʻohālikelike ʻia me ka hui placebo. Hōʻike kēia i kēlāchromium picolinateHiki i ka supplementation ke hopena maikaʻi i ka pale ʻana i ka insulin, kahi kumu nui i ka ulu ʻana o ka maʻi diabetes type 2.

Ua hana pū nā mea noiʻi i nā loiloi kikoʻī o nā hōʻailona metabolic like ʻole, me nā pae glucose wikiwiki, nā pae insulin, a me nā profile lipid. Ua hōʻike ʻia nā ʻikechromium picolinateHoʻopili ʻia ka supplementation me ka hoʻomaikaʻi ʻana i kēia mau māka, e kākoʻo hou ana i kāna kuleana kūpono i ka mālama ʻana i ka prediabetes a me ka pale ʻana i ka piʻi ʻana i ka maʻi diabetes type 2. ʻO Kauka Sarah Johnson ka mea kākau alakaʻi o ka noiʻi ʻana i ke koʻikoʻi o kēia mau ʻike i ka hoʻoponopono ʻana i ka ulu ʻana o ke kaumaha o ka maʻi diabetes a me kona mau pilikia pili.

b

ʻOiai e hāʻawi ana ka haʻawina i nā ʻike maikaʻi i nā pono kūpono ochromium picolinate, ua hoʻokūpaʻa nā mea noiʻi i ka pono o ka noiʻi hou e hōʻoia a hoʻonui i kēia mauʻike. Ua hōʻike lākou i ke koʻikoʻi o ka hana ʻana i nā haʻawina nui a lōʻihi e hoʻomaopopo maikaʻi i nā ʻano hana i lalo o nā hopena ochromium picolinatee pili ana i ka naʻau o ka insulin a me ka metabolism glucose. Hāʻawi nā ʻike mai kēia haʻawina i ka ulu ʻana o nā hōʻike e kākoʻo ana i ke kuleana kūpono ochromium picolinatei ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke olakino metabolic a hoʻemi i ka pilikia o ka maʻi diabetes type 2.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-15-2024