poʻo ʻaoʻao - 1

nūhou

Lactobacillus casei: ʻO ka ʻepekema ma hope o kāna mana probiotic

ʻO kahi noiʻi hou i mālama ʻia e kahi hui o nā mea noiʻi ua hoʻomālamalama i nā pono olakino e hiki mai anaʻO Lactobacillus casei, he hua bacteria probiotic i loaʻa mau i loko o nā meaʻai fermented a me nā mea hoʻohui meaʻai. ʻO ke aʻo ʻana, i paʻi ʻia ma ka Journal of Clinical Nutrition, hōʻike i kēlāʻO Lactobacillus caseihiki ke hana i ka hoʻoikaika ʻana i ke olakino ʻōpū a me ke kākoʻo ʻana i ka ʻōnaehana pale.

ʻO Lactobacillus Casei

Ke wehe nei i ka hiki oʻO Lactobacillus Casei

Ua hana ka hui noiʻi i nā ʻano hoʻokolohua e noiʻi i nā hopena oʻO Lactobacillus caseima ka ʻōpū microbiota a me ka hana immune. Ke hoʻohana nei i ka hui pū ʻana o nā hiʻohiʻona in vitro a me in vivo, ua ʻike nā mea noiʻiʻO Lactobacillus caseiʻO ka hoʻohui ʻana i alakaʻi i ka hoʻonui ʻana i ka hua bacteria maikaʻi a me ka hōʻemi ʻana i nā pathogens. Hoʻohui ʻia, ua ʻike ʻia ka probiotic e hoʻonui i ka hana ʻana o nā pūhui hoʻoikaika immune, e hōʻike ana i kahi kuleana kūpono i ke kākoʻo ʻana i ka hana immune āpau.

Ua hoʻokūpaʻa ʻo Kauka Sarah Johnson, ka mea kākau alakaʻi o ka noiʻi, i ke koʻikoʻi o kēia mau ʻike, me ka ʻōlelo ʻana, "ʻO kā mākou noiʻi e hāʻawi i nā ʻike koʻikoʻi i nā pono olakino e hiki mai ana.ʻO Lactobacillus casei. Ma ka hoʻololi ʻana i ka microbiota gut a me ka hoʻonui ʻana i ka hana immune, hiki i kēia probiotic ke kōkua i ke olakino a me ka maikaʻi.

He hopena koʻikoʻi ko ka ʻimi noiʻi ʻana no ke kahua o ka noiʻi probiotic a hiki ke wehe i ke ala no nā noiʻi e hiki mai ana e ʻimi ana i ka hiki ke hoʻōlaʻO Lactobacillus caseii nā kūlana olakino like ʻole. Me ka ulu nui o ka hoihoi i ka axis gut-brain a me ke kuleana o ka gut microbiota i ke olakino holoʻokoʻa, nā pono kūpono oʻO Lactobacillus caseipili loa.

Lactobacillus Casei1

ʻOiai e pono ana ka noiʻi hou ʻana e hoʻomaopopo pono i nā hana e pili ana i nā hopena hoʻoikaika olakino oʻO Lactobacillus casei, hāʻawi ka haʻawina i kēia manawa i nā hōʻike koʻikoʻi o kona hiki ke lilo i probiotic pono. Ke hoʻomau nei ka hoihoi i ke olakino ʻōpū a me ka microbiome, hiki i nā ʻike o kēia noiʻi ke wehe i nā ala hou no ka hoʻomohala ʻana i nā hana probiotic i manaʻo ʻia e kākoʻo i ke olakino a me ka maikaʻi.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-21-2024