poʻo ʻaoʻao - 1

nūhou

Raspberry Ketone - He aha ka hana a Raspberry Ketone i kou kino?

fghd1

●He aha iaRaspberry Ketone ?

ʻO Raspberry Ketone (Raspberry Ketone) he hui maoli i loaʻa i nā raspberries, Raspberry ketone he molecular formula o C10H12O2 a me ke kaumaha mole o 164.22. He keʻokeʻo keʻokeʻo keʻano o ka nila a i ʻole ka paʻa paʻa me ka ʻala raspberry a me ka ʻono hua. ʻAʻole hiki ke hoʻoheheʻe ʻia i ka wai a me ka petroleum ether, akā hiki ke hoʻoheheʻe ʻia i ka ethanol, ether a me nā aila volatile. Loaʻa nā huahana kūlohelohe i nā raspberry a me nā huaʻai ʻē aʻe. Hoʻohana ʻia ia no ka hoʻomākaukau ʻana i nā ʻono meaʻai, loaʻa ka hopena o ka hoʻonui ʻana i ka ʻono a me ka ʻono, a hiki ke hoʻohana ʻia i nā mea hoʻonaninani a me nā ʻono kopa.

● ʻO nā mea hana nui i loko o ka Raspberry Ketone

Raspberry Ketone:ʻO kēia ka mea hana nui i nā raspberry, e hāʻawi ana iā lākou i ko lākou ʻano ʻala a me nā pono olakino.

Nā pūhui polyphenolic:Loaʻa i nā Raspberries nā ʻano hui polyphenolic, e like me nā anthocyanins a me nā tannins, he mau waiwai antioxidant.

Nā Vitamina a me nā Minerale:Loaʻa i nā Raspberries ka huaʻa C, ka huaʻa K, ka potassium, ka magnesium a me nā meaʻai ʻē aʻe e kōkua i ke olakino holoʻokoʻa.

Cellulose:He waiwai nā Raspberries i ka fiber meaʻai, e kōkua ana i ka ʻai ʻana a mālama i ke olakino ʻōpū.

fghd2 fghd3

● He aha nā pono oRaspberry Ketone?

Hoʻoikaika i ka metabolism momona:
Ua manaʻo ʻia ʻo Raspberry ketones e hoʻonui i ka hana o kahi enzyme i kapa ʻia ʻo "lipase" i loko o nā momona momona, ma laila e hoʻoikaika ai i ka haki ʻana a me ka metabolism o ka momona a kōkua i ka pohō kaumaha.

Ka hopena antioxidant:
Loaʻa i ka Raspberry ketones nā waiwai antioxidant e hiki ke kōkua i ke kaua ʻana i ka pōʻino radical manuahi, pale i ke olakino cellular a hōʻemi i ka pilikia o ka maʻi maʻi.

Hoʻomaikaʻi i ke olakino ʻili:
Ma muli o kāna mau waiwai antioxidant, hiki i ka raspberry ketones ke kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke ʻano o ka ʻili, e hōʻemi i nā wrinkles a me nā hōʻailona o ka ʻelemakule, a hoʻoikaika i ka maʻalahi a me ka elasticity o ka ʻili.

Hoʻoponopono i ke kō koko:
Ke hōʻike nei kekahi mau noiʻi e hiki i nā ketone raspberry ke kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka naʻau o ka insulin, hoʻoponopono i ke kiʻekiʻe o ke kō koko, a he mea pono paha no ka poʻe me ka maʻi diabetes.

E hoʻoikaika i ka ʻōnaehana pale:
Hiki i nā Raspberry ketones ke kōkua i ka hoʻoikaika ʻana i ka hana immune a hoʻomaikaʻi i ke kūʻē ʻana o ke kino i ka maʻi a me nā maʻi.

Hoʻomaikaʻi i ka hana haʻuki:
Ma muli o kāna mau momona-metabolizing waiwai, raspberry ketones hiki ke kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hana haʻuki a me ka hoʻomanawanui.

●Pehea e hoʻohana aiRaspberry Ketones ?

I ka hoʻohana ʻana i nā ketones raspberry, aia nā ʻano hana like ʻole āu e lawe ai ma muli o ke ʻano a me ke kumu. Eia kekahi mau hoʻohana maʻamau:

PALAPALA PALAPALA:
Nā Capsules a i ʻole nā ​​papa:E hahai i ka mea i ʻōlelo ʻia ma ka lepili huahana, ka mea maʻamau i ʻōlelo ʻia 1-2 mau manawa i kēlā me kēia lā me kahi meaʻai e kōkua i ka absorption.
ʻAno pauda:Hiki ke hoʻohui ʻia ka pauka ketone Raspberry i nā mea inu, lulu, yogurt a i ʻole nā ​​meaʻai ʻē aʻe, ʻo 1-2 teaspoons i kēlā me kēia lā e ʻōlelo pinepine ʻia.

Hoʻohui i kāu meaʻai:
Nā Raspberries hou:E ʻai pololei i nā raspberry hou e leʻaleʻa i kā lākou raspberry ketone maoli a me nā meaʻai ʻē aʻe.
Wai a i ʻole Jam:E koho i ka wai a i ʻole ka jam i loaʻa nā raspberries no ka ʻaina kakahiaka a i ʻole he ʻai ʻai.

HUIIA ME KA HANA:
ʻO ka lawe ʻana i kahiraspberry ketoneHiki ke kōkua i ka hoʻonui ʻana ma mua a ma hope paha o ka hoʻoikaika kino i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka momona momona a me ka hana hoʻoikaika kino.

OLELO HOOLAHA
E kamaʻilio me ka ʻOihana: Ma mua o ka hoʻomaka ʻana e hoʻohana i nā mea hoʻohui raspberry ketone, ʻoi aku ka maikaʻi e nīnau i ke kauka a i ʻole ka meaʻai meaʻai, ʻoi aku ka maikaʻi inā loaʻa iā ʻoe kahi maʻi olakino a i ʻole e lawe ana i nā lāʻau lapaʻau ʻē aʻe.
E hahai i ka mea i manaʻo ʻia: E hōʻoia e hahai i ke ʻano i ʻōlelo ʻia ma ka lepili huahana e pale i ka overdosing.

fghd4

●EhiaRaspberry Ketonese lilo i ke kaumaha?

Hiki ke hoʻololi ʻia ke ʻano o ka raspberry ketones no ka pohō kaumaha ma muli o ka huahana kikoʻī a me nā kumu pilikino. Eia naʻe, ʻōlelo nā alakaʻi maʻamau:

ʻAno maʻamau:
ʻO ka hapa nui o nā haʻawina a me nā mea hoʻohui e ʻōlelo i kahi ʻano i ʻōlelo ʻia o 100 mg a 200 mg i kēlā me kēia lā. Hiki i kekahi mau huahana ke ʻōlelo i nā dosage kiʻekiʻe, akā pono e hahai ʻia nā ʻōlelo a ka mea hana.

Kūkākūkā:
Manaʻo ʻia e nīnau i kahi ʻoihana mālama ola ma mua o ka hoʻomaka ʻana i kekahi regimen hoʻohui, ʻoi aku ka nui inā loaʻa iā ʻoe nā kūlana olakino a i ʻole e lawe ana i nā lāʻau lapaʻau ʻē aʻe.

Hoʻohui i ka meaʻai a me ka hoʻoikaika kino:
No nā hopena maikaʻi loa,raspberry ketonespono e hoʻohana pū me ka meaʻai kaulike a me ka hoʻoikaika mau. ʻAʻole hiki ke hoʻemi nui ʻia ke kaumaha o ka mea hoʻohui wale nō.


Ka manawa hoʻouna: Oct-08-2024